Cum oprim mirosul picioarelor ?

sept. 22, 2016Odaban4 comentarii

Mirosul picioarelor

Cum oprim mirosul picioarelor ?

Mirosul picioarelor este deranjant pentru toata lumea dar exista un tratament simplu, eficient si ieftin care poate fi urmat acasa si in doar sapte zile mirosul picioarelor este inlaturat pentru o perioada de cateva luni.

O simpla rutina a ingrijirii picioarelor prin igiena zilnica nu este intotdeauna suficienta in prevenirea si tratarea mirosului picioarelor. Mirosul neplacut al picioarelor este o problema care apare indiferent de anotimp, fie ca este vara si purtam saboti sau sandale fie iarna atunci cand purtam cizme si este rezultatul inmultirii bacteriilor ce populeaza pielea picioarelor si care se hranesc cu transpiratia. Acest miros apare si la cei care transpira normal nu doar la persoanele afectate de hiperhidroza. Principala cauza este incaltamintea sau ciorapii care nu permit evaporarea normala a transpiratiei sau incalzesc prea tare picioarele fortand sistemul nervos ce controleaza glandele sudoripare sa produca mai multa transpiratie necesara termoreglarii.

Cei mai afectati de transpiratia picioarelor sunt adolescentii, femeile care fac tranzitia catre menopauza si cele insarcinate. Acest lucru se datoreaza schimbarilor hormonale. Sansele de a transpira excesiv cresc atunci cand stam in picioare toata ziua, in conditii de stres sau daca suferim de afectiunea medicala denumita hiperhidroza (transpiratie excesiva). Conform medicilor specializati in podologie sansele ca pantofii si picioarele sa miroasa urat cresc daca transpiratia se imbiba in pantofi si acestia sunt purtati inainte sa se usuce.

„Picioarele transpira in pantofi toata ziua si acestia devin umezi iar bacteriile incep sa creasca. Bacteriile continua sa se inmulteasca si dupa ce ne descaltam, mai ales daca punem pantofii intr-un dulap inchis. A doua zi, chiar daca am facut dus si incaltam aceeasi pereche de pantofi care sunt inca umezi, oferim conditiile perfecte pentru dezvoltarea bacteriilor: cald, intuneric si umed.”

Cum tratam picioarele urat mirositoare ?

Incaltamintea preferata nu trebuie sa miroasa ca si cand ar fi purtata zi de zi!

O simpla rutina a ingrijirii picioarelor prin igiena zilnica nu este intotdeauna suficienta in prevenirea si tratarea mirosului picioarelor. Studiile dermatologice arata ca mirosul neplacut al picioarelor nu are o legatura directa cu micoza palmoplantara. Datorita puternicelor  proprietati bactericide provenite din ingredientele naturale, pudra ODABAN distruge in totalitate bacteriile ramase, reducand considerabil sau chiar eliminand riscul de aparitie a mirosului neplacut, atat la nivelul pielii piciorului cat si al sosetelor sau pantofilor. Aplicatiile regulate ale pudrei pentru pantofi ODABAN vor indeparta in cele din urma toate bacteriile lasand in urma un strat rezidual bactericid la un nivel care va garanteaza disparitia mirosului neplacut pentru o perioada de pana la sase luni.

Se pune o masura de pudra pentru picioare Odaban in fiecare pantof, inainte de a pleca de acasa timp de sapte pana la zece zile. Asta nu inseamna ca trebuie sa purtati aceeasi pereche de pantofi zece zile consecutiv. Tot ce trebuie sa faceti este sa retineti cate zile ati tratat fiecare pereche de incaltaminte.

Cum oprim mirosul picioarelor? Cu Odaban Pudra pentru Picioare si Pantofi! Cu toate ca distruge bacteriile responsabile cu mirosul neplacut ( Trichophyton Mentagrophytes, Micrococcus sp, Brevibacterium, Bacillus Acinetobacterium ) pudra Odaban pentru picioare nu afecteaza stratul protector al pielii.