Garanția Odaban

Banii inapoi

Pentru ca satisfactia clientilor este o prioritate in compania noastra inca din anul 1971 iar noi suntem convinsi, pe baza marturiilor primite de la milioane de clienti multumiti la nivel mondial, ca produsele Odaban au rezultatele promise, va oferim o garantie de 30 de zile de la data achizitionarii produselor.

Multumit total in 30 de zile sau banii inapoi!

Doar aici aveti garantia produselor cumparate! Daca Antiperspirantul ODABAN, Lotiunea pentru maini ODABAN sau Pudra pentru pantofi ODABAN nu corespund nevoilor Dumneavoastra, le puteti returna in termen de 30 zile calendaristice si veti primi banii integral inapoi reprezentand contravaloarea produsului/produselor cumparate fara taxele de transport, doar pentru produsele achizitionate direct prin www.odaban.ro si insotite de factura fiscala emisa de SC Active Life Care SRL.

Va rugam sa retineti ca succesul Odaban impotriva transpiratiei excesive depinde adesea de modul de aplicare. Odaban Spray este un antiperspirant special, cu un efect foarte puternic si pentru ca nu toate persoanele transpira in egala masura, s-ar putea sa fie nevoie sa il testati o perioada de timp pentru a afla care este frecventa si doza necesara pentru a controla transpiratia excesiva. Va rugam sa cititi instructiunile de folosire precum si informatiile de pe acest site. Inainte sa returnati produsul, ati putea lua in considerare sa ne contactati telefonic sau sa ne scrieti un e-mail. De cele mai multe ori, o consiliere individuala privind transpiratia si modul de aplicare rezolva problama in doar cateva zile.

Pin It on Pinterest

Shares