Antiperspirante eficiente

ian. 29, 2016Odaban5 comentarii

Notiuni de baza despre antiperspirante eficiente impotriva transpiratiei excesive

Antiperspirantele, prima linie de tratament pentru transpiratia excesiva! Atat pentru transpiratia la axile dar si pe maini, picioare si uneori alte zone ale corpului. Le numim prima linie de tratament deoarece sunt cel mai putin invazive si sunt prima recomandare a medicilor inaintea altor tratamente cu caracter invaziv, care presupun o lezare tisulara sau un disconfort fizic semnificativ. Antiperspirantele sunt mai accesibile decat alte alternative la tratamentul hiperhidrozei si sunt usor de folosit. Antiperspirantele, la fel si deodorantele, sunt aplicate pe piele de unde vine termenul de tratament topic.

Antiperspirante sau deodorante eficiente sunt disponibile in farmacii sau pe internet si pot fi achizitionate fara prescriptie medicala sau la recomandarea medicului dermatolog. Sunt disponibile in mai multe concentratii, cu preturi incepand de la 12 lei si mergand pana la 150 de lei, in functie de rezistenta clinica dovedita dermatologic. Antiperspirantele cu eficacitate clinica dovedita (ex: Odaban Antiperspirant) reduc sau chiar opresc transpiratia excesiva. Eficienta lor difera in functie de concentratia ingredientelor active. In general, medicii recomanda o abordare sistematica in tratamentul transpiratiei excesive cu antiperspirante eficiente. Fie se abordeaza problema cu antiperspirante mai blande la inceput sau un deodorant, apoi se face tranzitia treptat la antiperspirante mai puternice fie se incepe cu un antiperspirant cu eficacitate dovedita clinic dar cu aplicari in cantitati reduse si la intervale mai mari. Doar in cazul in care un antiperspirant asa cum este Odaban nu este eficient in rezolvarea problemei ne putem gandi la alte abordari, cum ar fi ionoforeza, pentru maini si/sau picioare, injectiile cu botox pentru axile, fata/scalp.

Transpiratia excesiva

Transpiratia excesiva la subrat este cea mai intalnita forma si poate avea un impact negativ semnificativ asupra calitatii vietii unui individ, datorita petelor de transpiratie vizibile pe haine, scade increderea de sine si are impact in acceptarea sociala. Toate acestea pot fi agravate si de aparitia mirosului de transpiratie rezultat in urma dezvoltarii bacteriilor de pe piele si parul umed de la axila. Mai multe studii de specialitate au documentat ca persoanele afectate de transpiratie in exces la subrat gasesc metode compensatorii de a combate transpiratia, fie poarta cu ei un antiperspirant sau deodorant pe care il folosesc in diferite momente ale zilei fie isi schimba camasa de mai multe ori pe zi. Poate fi controlata transpiratia excesiva cu antiperspirante eficiente? Dar cu un deodorant?

Beneficiile antiperspirantului Odaban Spray

Urmati sfaturile de mai jos pentru a profita la maxim de beneficiile antiperspirantului Odaban Spray:

  1. Odaban Spray nu este un deodorant. El este un antiperspirant foarte eficient care reduce transpiratia excesiva la axile cu pana la 90% dupa numai trei aplicari! Deodorantele nu opresc transpiratia, ele doar neutralizeaza mirosul neplacut prin limitarea bacteriilor din zona axilelor.
  2. Folositi Odaban Antiperspirant doar seara, inainte de culcare. Asigurati-va ca pielea este perfect uscata inaintea aplicarii. Pentru acest lucru, folositi un uscator de par sau pudra de talc.
  3. Pentru cele mai bune rezultate, acesta se foloseste 2-3 zile consecutiv, pana la obtinerea rezultatelor, dupa care una sau doua aplicari pe saptamana sunt de ajuns.
  4. Aplicati uniform si in egala masura solutia Odaban la ambele axile. Prezenta parului la axile ingreuneaza procedeul aplicarii si poate lasa zone de la axila netratate. Indepartarea parului, este alegerea fiecaruia, unii considera acest lucru ca fiind igienic, dar prezenta acestuia poate obstructiona raspandirea uniforma a solutiei din antiperspirant. In cazul in care decideti sa faceti acest lucru, este foarte important sa nu folositi Odaban 24-48 de ore inainte si dupa epilat.

Cumpara acum  si convinge-te pe pielea ta!Garantia Odaban Antiperspirant

Pin It on Pinterest