Antiperspirant eficient

nov. 25, 2017Odaban8 comentarii

In cautarea unui antiperspirant eficient

 

Transpiratia face parte din viata de zi cu zi si are rolul de a regla temperatura corpului iar noi toti transpiram. Mai mult sau mai putin. Unii o iau mai in serios si evita sa vorbeasca despre aceasta problema care ii pune de multe ori in situatii inconfortabile. Cu totii mancam, procesam mancarea, ne incalzim si transpiram. Fiindca interactionam zi de zi unii cu altii si nu ne place mirosul de transpiratie al celor din jur, suntem nevoiti sa ne intrebam sau sa cautam care este deodorantul/antiperspirantul cel mai bun impotriva transpiratiei.

Pentru ca solicitam cele mai bune produse sa faca cea mai eficienta treaba (cel putin asa cum spun in reclama) oamenii de stiinta au lucrat in laborator ani de zile pentru a veni cu cel mai eficient antiperspirant care sa satisfaca aceasta dorinta si prin urmare, au inundat piata cu creme, gel-uri, spray-uri sau roll on-uri in toate tipurile de recipiente pentru a satisface nevoile noastre. Deodorantele nu opresc transpiratia. Ele doar actioneaza temporar pentru neutralizarea mirosului neplacut cauzat de bacteriile de pe piele din zona axilelor. Multe deodorante contin parfum, care nu fac altceva decat sa mascheze mirosul neplacut al transpiratiei. Antiperspirantele sunt partea cea mai necesara a ecuatiei pentru ca mecanismul de actiune este total diferit de cel al unui deodorant. Antiperspirantul Odaban, cel mai recomandat antiperspirant de catre medici dermatologi si farmacisti reduce transpiratia excesiva cu pana la 90% dupa doar 3 aplicari iar o singura aplicare este suficienta (in cele mai multe cazuri) pana la 7 zile. Practic, se formeaza o pojghita temporara in deschiderea glandelor sudoripare care este inlaturat natural, in cateva zile.

Cand trebuie aplicat antiperspirantul Odaban?

Odaban este un antiperspirant eficient care trebuie aplicat numai seara, inainte de culcare. Inainte de folosire, asigurati-va ca pielea de la subrat este perfect uscata. In caz contrar, va puteti irita. Nu trebuie sa va faceti griji daca a doua zi dimineata faceti dus sau va epilati. Solutia din Odaban actioneaza pana la 7 zile in cele mai multe cazuri, indiferent cate dusuri faceti pe zi.

In cat timp apar rezultatele?

Fiindca nu suntem toti la fel, rezultatele antiperspirantului Odaban pot aparea de la prima utilizare (8 din 10 cazuri) sau uneori dupa 3 aplicari consecutive.

Antiperspirantul Odaban irita?

Odaban Antiperspirant nu trebuie sa provoace iritatii ca sa isi faca efectul. Cel mai frecvent, iritatiile apar ca urmare a unei aplicari necorespunzatoare: fie pielea este umeda, fie este folosit dimineata sau imediat dupa ras/epilat. Va rugam sa cititi si sa respectati instructiunile de folosire.

Antiperspirantul Odaban inlatura mirosul de transpiratie?

DA. Odaban Spray este un antiperspirant care opreste transpiratia. In absenta sudorii, bacteriile de la suprafata pielii nu se mai descompun, astfel ca mirosul de transpiratie nu are cum sa se dezvolte.

 De ce sa aleg Odaban?

Dintr-un motiv foarte simplu: este cel mai puternic antiperspirant care se elibereaza fara prescriptie medicala si are peste 47 de ani de excelenta, perioada de timp in care a fost recunoscut si premiat pe plan international. Dar nu in ultimul rand, datorita pretului convenabil. Desi la inceput, achizitionarea unui antiperspirant Odaban este mai costisitoare decat un antiperspirant obisnuit care costa undeva intre 10 si 20 de lei. Dar, in vreme ce un antiperspirant uzual va tine o luna cel mult doua, un flacon de Odaban Antiperspirant are o durata medie de utilizare pana la 12 luni. Nu contine parfum, deci nu interfereaza cu apa de toaleta si poate fi folosit de mai multi membrii ai familiei.

Si poate cel mai important motiv pentru care merita sa incercati antiperspirantul Odaban: garantia banii inapoi! 

 

Pin It on Pinterest